free html website templates

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az Instantfilm működése

Az egyszerűségre törekszünk

Első lépések

Gondolja át, mit szeretne

Első teendője, hogy gondolja ki, mit szeretne megjelentetni, milyen az Ön stílusa, mire fogja használni a kész filmet. Ha ezen gondolatok összeálltak, akkor léphetünk tovább.

Második lépés

Következik a kiválasztás

Kiválaszthatja filmjének stílusát, színezését stb. Sok dolog közül választhat. Egyik sem függ a másiktól, tehát kedvére válogathat. Ne aggódjon, mert a végén úgyis segítünk mindent tisztázni.

Utolsó lépés

A kapcsolatfevétel vagy megrendelés

Amikor majd minden részlet megadásával is végeztünk, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket. Ha gyorsítani és egyszerűsíteni szeretne, össze is álltíthatja online a filmjét és meg is rendelheti.

Alapcsomag és extrák

Nézzük, mik közül választhat!

ALAPCSOMAG

Alapcsomagunk minden szükséges elemet tartalmaz, Önnek csak választania kell.

• 1 ÓRA HELYSZÍNI FORGATÁS
• 3 FÉLE STÍLUSOK ÉS HANGULAT
• 3 FÉLE SZÍNEZÉSI MÓD
• INGYENES ZENE
FELIRATOK (10 db animált)
HD FELBONTÁSÚ KÉSZ ANYAG
• KB. 60-80 mp FILMHOSSZ

EXTRÁK

Extráinkkal még érdekesebbé, egyedibbé varázsolhatja filmjét. Egyszerre több extrát is választhat.

+ HELYSZÍNI FORGATÁS
+ INTERJÚ
+ NARRÁCIÓ
+ ANIMÁLT LOGÓ INTRO
+ FELIRAT ANIMÁCIÓ
+ EXTRA FELIRATOK
+ ANIMÁCIÓ

SPECIÁLIS  AJÁNLATUNK

Speciális ajánlatunk keretében mindig más-más különlegességel várjuk ügyfeleinket. Megéri visszanézni!

+ DRÓNOS LÉGIFELVÉTEL MOST SOKKAL ALACSONYABB ÁRON MÁR AZ ALAPCSOMAGHOZ IS.
+ DUPLA FILM KEDVEZMÉNY: KÉT FILM EGYIDEJŰ RENDELÉSE ESETÉN MINDKÉT FILMNÉL KEDVEZMÉNYT ADUNK.

Az alapcsomag elemei:

GYORS

Figyelemfelkeltő, kevésbé informális stílus. Azoknak ajánljuk, akiknek gyors vágáokból, nagyon rövid képsorokból is kiderül, hogy mivel foglalkoznak. Például fodrászat, cukrászat stb. A leginkább felkelti a figyelmet, általában többször nézős stílus.KÖZEPES

Az egyik legkedveltebb stílus. A mai modern kor üteme szerint gyorsnak mondható, mégis kivehető a tartalom és az információ a filmből. Rövid feliratokkal, áltlában narráció nélkül ajánljuk, esetleg interjúval kiegészítve.LASSÚ

Érzékekre és figyelemre ható stílus. A mondanivaló és életérzés átadására tökéletes. Narrációval és/vagy interjúval együtt a legizgalmasabb stílusunk.

NORMAL

Az élethűségre törekedő színezési forma. A felvett anyag színének és fényeinek átalakítása a legtermészetesebbnek ható módon. Ajánljuk olyan kisfilmekhez, ahol pont az élethűségre való törekvés a legfontosabb, például természetben felvett képsorok, színhűséget bemutató anyagok.


MODERN

Az egyik legkedveltebb stílus. A filmes hatás, a kicsit fakó, mégis teljes színeiben szereplő felvételek. Mindenféle munkához ajánljuk, és természetesen a színhőmérsékletet egyedileg keverjük minden munkánál. A modern elnevezés nem színhőmérsékletet és fényeket jelent, hanem annak feldolgozási stílusát. Egyes filmekhez a melegebb tónusok illenek, míg másokhoz a hidegebb, ércesebb képvilág.


FEKETE-FEHÉR

Talán nem kell magyarázni. Olyan felvételekhez ajánljuk, ahol a feltűnést pont a feltűnőtlenséggel szeretnénk elérni. Ahol a profizmust, diszkréciót, eleganciát akarjuk sugallni. Az elmúlt években kezd visszajönni a fekete-fehér felvételek divatja, természetesen - a köztudattal ellentétben - a fekete-fehér felvételeket is színkeverni kell, hiszen akkor szép, ha nem csak "simán" fekete-fehérítjük, hanem kiemelünk tónusokat, mielőtt kihúzzuk a színeket a képekből.

Minden filmzenét a film hangulatának megfelelően választunk. A megrendelő igényét mindig szem előtt tartjuk, legyen az rock, jazz, pop vagy bármely más stílus. Ha nem találunk megfelelőt saját készletünkből, akkor stock zenéket is ajánlunk megrendelőinknek, amelyeket saját maguk vásárolhatnak meg mindennemű jogokkal.

A feliratozás az a része a filmkészítésnek, amely nagy mértékben hozzájárulhat egy film sikeréhez, és pont ugyanennyire el is tud venni. Egy-két szavas feliratok, nem túl hivalkodó mérettel, szépen animálva sokat javít a fil élvezhetőségén. Arra törekedjünk, hogy ne használjunk túl sok feliratot, vagy hosszú olvasnivalót a film nézése közben. Természetesen segítünk a megfogalmazásban.

Az alapcsomag részleteinek és elemeinek kiválasztása elkerülhetetlen. Ne aggódjon, ha nem tud dönteni, nem tudja, hogy Önnek melyik a legjobb választás. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk. Írjon nekünk a KAPCSOLAT menüpont alatt, és segítünk.

Választható extrák:

Egy valós személy megjelenítése, a vezető személyének mutatása, pár szóval való bemutatkozása sokkal közvetlenebb, mint a narráció vagy csak a feliratok. Rövid, jól megtervezett mondatok, egy a céghez köthető arc sokad ad a kész filmhez.

Ha túl sok a bemutatnivaló egy filmben, vagy a képsorok mindenképp megjegyzést és magyarázatot igényelnek, akkor ajánljuk a narrációt. Előnye, hogy sokkal emberibb, mint a feliratozás (amellett, hogy együtt is működhet a kettő két különböző, vagy összecsengő tartalommal), hátránya, hogy az ügyfél csak akkor "kapja meg" az információt, ha hanggal együtt nézi a filmünket. 

Ha több különböző helyszínen kell forgatni, ha sok apró forgatási helyet szeretnénk használnia film készítésekor, vagy egy munkafolyamat bemutatása több időt vesz igénybe, akkor ajánljuk megvételre a plusz forgatási időt. Óránként lebontásban használjuk. Természetesen az előzetes egyeztetésnél mi már tudunk abban segíteni, hogy előre láthatóan szükség lesz-e ilyen extra vásárlására, vagy sem.

Nem feltélenül a feliratok hosszának vagy számának növelésére értendő ez az extra, hanem a feliratozás animálására. Ha exkluzívabb animáció keretében szeretnémegjelentetni szövegét, akár 3D hatásban, akár képre animált szövegként, akkor ez az extra fog segíteni. Általában 5 feliratonként számolunk fel egy extrát.

Két- és háromdimenziós animációk készítése sem okoz gondot, de feláras extra. Ez az a pont, ahol az igények figyelembe vételével tudjuk meghatározni, hogy pontosan Önnek mire is van szüksége animáció terén.

Speciális ajánlatunk:

A drónozáshoz bizonyos területeken légtérhasználati engedély szükséges. Ezt - ha a megrendelési idő engedi - mi magunk megpróbáljuk beszerezni. Ez az extra most szinte féláron, 25 ezer forintért vehető igénybe. Speciális drónunkkal olyan légifelvételeket készítünk, ami a filmnek hihetetlenül nagy pluszt ad. 25 perc repüléssel egy adott helyszínen minden leforgatható, amit légifelvételként használunk. Időjárásfüggő a repülés, ezt vegyük figyelembe.

Ha két filmet rendel egyszerre, akkor mindkét filmre 15% kedvezményt kap. A kedvezmény az alapárra vonatkozik, az extrákra nem, mivel kérheti úgy a filmeket, hogy az egyik tartalmaz extrákat, a másik nem. Ha több dupla filmet rendel (tehát 4, 6, vagy 8 darabot), akkor szintén jár a 15% kedvezmény a filmekre kettesével.

Mások így választottak:

STÍLUS: közepes

64
%

SZÍN: modern

46
%

EXTRA #1: narráció

57
%

EXTRA #2: plusz forgatási óra

77
%

Példákon át könnyebb a választás

Bemutatjuk az egyes változatokat mintafilmeken keresztül

STÍLUS: GYORS
SZÍNEZÉS: MODERN

EXTRÁK
:
PLUSZ FORGATÁSSTÍLUS: LASSÚ
SZÍNEZÉS: NORMÁL

EXTRÁK:
PLUSZ FORGATÁS
EXTRA FELIRATOK
INTERJÚ

STÍLUS: KÖZEPES
SZÍNEZÉS: FEKETE-FEHÉR

EXTRÁK:
PLUSZ FORGATÁS
INTERJÚ
ANIMÁLT FELIRATOK

STÍLUS: GYORS
SZÍNEZÉS: MODERN

EXTRÁK:
PLUSZ FORGATÁS
ANIMÁLT FELIRATOK

STÍLUS: GYORS
SZÍNEZÉS: MODERN

EXTRÁK:
PLUSZ FORGATÁS

STÍLUS: LASSÚ
SZÍNEZÉS: MODERN

EXTRÁK:
PLUSZ FORGATÁS
ANIMÁLT LOGÓ
INTERJÚ